De Hoflandtrofee

De Hoflandtrofee voor de beste speler of speelster van de jeugd van BC Denekamp
Wie zou er de beste speler of speelste van de jeugd worden? Afgelopen dinsdag werd dit bekendgemaakt in het sportcafé van de Dorper Esch. Ouders en alle jeugdleden waren hierbij aanwezig. De voorzitter van de jeugdcommissie Daniëlle Roolvink maakte dit bekend en Bente Poort werd de beste jeugdspeelster van Badminton Club Denekamp van het seizoen 2016-2017. Bente heeft nagenoeg al haar gespeelde wedstrijden gewonnen. Naast deze trofee kreeg zij ook een beker die ze mag houden. De tweede prijs ging naar Zoë Cuiper en de derde Yfke Pot.

Beste jeugdteam
Tijdens de bijeenkomst werden ook het beste jeugdteam bekendgemaakt en het jeugdteam dat op de tweede plaats is geëindigd. Het beste jeugdteam was Opstapteam 1 en het team op de tweede plaats eindigde was Opstapteam 2.

Senioren
Volgende week wordt ook bij de senioren de beste speler/speelster bekendgemaakt. Deze ontvangt de Wortelboer Mode Bokaal. Hiervan volgende week een verslag.

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd