Wortelboer mode reikt bokaal uit bij BC Denekamp

Elk jaar heeft BC Denekamp een kleine competitie binnen de club om de leden scherp te houden. De beste drie competitiespelers van het seizoen worden beloond met de Wortelboer Mode bokaal. Dit jaar gingen Danielle (1e plek), Petra (2e plek) en Vincent (3e plek) met de prijzen er vandoor.

Dit jaar was een groot succes voor het team van Petra en Danielle want ze zijn samen met Mike, Ferenc en Michel kampioen geworden in de 4e divisie. Ze spelen volgend seizoen dus in de 3e divisie. Zij werden ook door Wortelboer Mode in het zonnetje gezet.

Op de foto van links naar rechts: Mike, Ferenc, Petra, Danielle en Vincent. Op de foto ontbreekt Michel.

De volledige eindstand zie je hiernaast.

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd