Rabo Clubkas Campagne

De komende jaren willen we groeien naar meer dan 100 leden en vooral investeren in jonge kinderen. Onze aandacht gaat uit naar ontwikkeling en het enthousiasmeren van jeugd in en rondom Denekamp voor badminton. Met een goed aanbod voor zowel jeugd als voor volwassenen.

Het spekken van de clubkas speelt een belangrijke rol bij het realiseren van deze ambities. De nieuwe vrijdag training voor de jongste groepen staat symbool voor de groei en ambities van de club.

Rabobank Twente Oost heeft de Rabo Clubkas Campagne opgestart. Dit is een actie waarbij Rabobank klanten 3x op zijn of haar favoriete sportvereningen mogen stemmen (min. 2 clubs). Deze stemmen zijn geld waard! Er wordt namelijk onder alle deelnemende sportverenigingen €100.000,- verdeeld. Stemmen kan vanaf 1 mei 2018 tot en met 21 mei 2018.

Help jij BC Denekamp aan een leuke bijdrage voor de clubkas?
Stem op BC Denekamp!

Meer informatie? Klik hier!

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd