Recreanten Dubbeltoernooi

Afgelopen dinsdag zijn ELO, WRSH, Borne en Ogel op bezoek geweest. We organiseren dit seizoen, voor het eerst, samen een gezellig recreanten dubbeltoernooi. De speelavonden zijn verdeeld onder de clubs. Zo speel je regelmatig tegen andere spelers.

Tussen de wedstrijden door was er ruimte voor gezelligheid en hapjes. Er zijn telkens wedstrijden van 10 minuten gespeeld en iedereen was super fanatiek!

Onze speelwijze

De verenigingen organiseren elk een avond op hun eigen manier. Deze avond hebben wij gekozen voor het zogenoemde kaarten systeem. Elk veld had een speelkaart, bijvoorbeeld een aas. Daarna hebben wij ook kaarten uitgedeeld onder de deelnemers, zo krijg je 4 spelers met een aas. De rode azen spelen tegen de zwarte. Na tien minuten werd en weer gewisseld en speelde je met en tegen een andere speler.

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd