Badminton nieuws Dinkelland visie 26 april

BC Denekamp organiseert badmintonclinic voor BSO

In samenwerking met een buitenschoolse opvang in Denekamp heeft de badmintonclub een clinic voor hun kinderen georganiseerd. De begeleiders van de badmintonclub Danielle Roolvink en Petra Harperink waren onder de indruk van het enthousiasme van de kinderen. Ongeveer 20 kinderen deden mee aan de clinic en hadden erg veel plezier in het badmintonspel waarvan zij de eerste stappen uitgelegd kregen. Er werd geleerd hoe je het racket vast moet houden en hoe je goed kunt opslaan en natuurlijk hoe je de shuttle over het net speelt. De tijd ging erg snel en de kinderen vonden het jammer dat de clinic afgelopen was. Al met al kijken we met z’n allen terug op een goed verzorgde clinic met veel inzet en plezier van de kinderen.

Hiernaast twee foto’s van de kinderen tijdens de clinic

Jeugdkampioenschap van Dinkelland

Het jeugdkampioenschap van Dinkelland is afgelopen donderdag in sporthal de Schalm in Ootmarsum van start gegaan. De jeugd van BC De Schalm en BC Denekamp gaan met elkaar strijden wie de beste jeugdspeler van Dinkelland is. De wedstrijden worden op dinsdag en donderdag over 6 speelavonden beslist. De speel avonden zijn:

Donderdag 20 april, 18 mei en 15 juni in sporthal De Schalm in Ootmarsum 19.00 -20.30 uur

Dinsdag 9 mei, 6 juni en 27 juni in sporthal Dorper Esch in Denekamp 18.15 – 19.30 uur

Jeugdkamp

Het jeugdkamp wordt in het weekend van 19,20 en 21 mei gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het jeugdkamp wordt georganiseerd voor de jeugd van BC Denekamp en BC De Schalm en vindt plaats in en rond het scoutinggebouw in Rossum

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd