Oliebollen en Knieperkes toernooi

Dinsdag 3 januari hadden BC de Schalm uit Ootmarsum en BC Denekamp een onderling toernooi. Dit toernooi was georganiseerd om het jaar goed en sportief in te luiden. Nadat iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar had gewenst kon het toernooi beginnen. Doordat we de rackets op elkaar hadden gegooid en daaruit teams hadden gemaakt, ontstonden er verrassende combinaties. Hierdoor kon het best zo zijn dat je met mensen een team moesten vormen van de andere vereniging. Zo kun je veel van elkaar leren. Na twee potjes was het tijd voor een pauze met oliebollen en knieperkes. Na een korte stop hebben we nieuwe teams gemaakt en zijn er nog een aantal leuke potjes gespeeld! 

Hier naast een sfeerimpressie.

error: I.v.m. privacy van onze leden hebben we deze content beschermd